Laporta, en una imatge d'arxiu acompanyant l'equip
El jutge considera que els pagaments de l'anterior mandat de Laporta no han prescrit
Barça

Tercer desplaçament de Lliga sense Joan Laporta

El president del Barça s'ha vist obligat a dosificar els seus viatges per prescripció mèdica i descartar els desplaçaments aeris

Redacció Esport3Actualitzat

Els desplaçaments a Getafe i Vila-real de la primera i la tercera jornada han estat els únics de Lliga en què Joan Laporta ha encapçalat l'expedició del FC Barcelona. El compromís a Pamplona del 3 de setembre va ser el primer en què el màxim mandatari culer va començar a dosificar els seus viatges. Tampoc va ser a Mallorca ni aquest diumenge al Nuevo Los Cármenes de Granada.

Per prescripció mèdica, Laporta ha vist restringida la seva mobilitat en avió i ho ha aprofitat per modificar l'hàbit d'acompanyar sempre l'equip quan juga fora de casa. Només ha vist en directe el Porto-Barça de Champions. Laporta va arribar a la ciutat portuguesa després d'un viatge combinat de tren, fins a Madrid, i cotxe.

La presència de Laporta a la Lliga de Campions podria tenir continuïtat a Alemanya, on el Xakhtar disputa els seus partits pel conflicte entre Rússia i Ucraïna, i Bèlgica, casa de l'Anvers.

Anar al contingut