Cares de circumstàncies dels jugadors del Bayern al final del partit contra l'Stuttgart (Reuters)

Tercera ensopegada consecutiva del Bayern a la Bundesliga abans de rebre el Barça

Quan falten tres dies per al duel de Champions, els bavaresos tornen a empatar, ara contra un Stuttgart que ha igualat el marcador al minut 92
Redacció Esport3 Actualitzat

Per qualsevol altre equip de la Bundesliga, sumar 3 punts --de 9 possibles-- seria només una dinàmica a millorar. Per al totpoderós Bayern de Munic significa una minicrisi de resultats a la qual a Baviera no estan habituats.

Els de Julian Nagelsmann no guanyen en competició domèstica des del 21 d'agost, quan no van tenir pietat del Bochum (0-7). Aquest dissabte ho tenien coll avall per acabar amb la mala ratxa, però un gol de penal de l'Stuttgart en el minut 92 ha suposat el tercer empat consecutiu (2 a 2), el segon a l'Allianz Arena. Tel i Musiala han estat els autors de les dianes d'uns muniquesos que han trobat a faltar la profunditat de Coman, lesionat muscularment.

Tot i això, els bavaresos s'han col·locat al capdamunt de la taula amb 12 punts, empatats amb el Hoffenheim i el Borussia Dortmund, i a l'espera del que puguin fer Friburg i Union Berlín.

Com acostuma a passar, la minicrisi també és de gols. Dels 15 de les tres primeres jornades, als 4 de les tres següents.

De cara al duel contra el Barça de dimarts vinent, els aficionats s'aferren al fet que Muller, Sané, Mané i companyia es posin el vestit de Champions. I, tot i enyorant un Robert Lewandowski que tindran al davant, rendeixin com ho van fer en el debut contra l'Inter al Giuseppe Meazza i en tantes altres nits europees.