Cares de circumstàncies dels jugadors del Bayern al final del partit contra l'Stuttgart
Cares de circumstàncies dels jugadors del Bayern al final del partit contra l'Stuttgart (Reuters)
futbol

Tercera ensopegada consecutiva del Bayern a la Bundesliga abans de rebre el Barça

Quan falten tres dies per al duel de Champions, els bavaresos tornen a empatar, ara contra un Stuttgart que ha igualat el marcador al minut 92

Redacció Esport3Actualitzat

Per qualsevol altre equip de la Bundesliga, sumar 3 punts --de 9 possibles-- seria només una dinàmica a millorar. Per al totpoderós Bayern de Munic significa una minicrisi de resultats a la qual a Baviera no estan habituats.

Els de Julian Nagelsmann no guanyen en competició domèstica des del 21 d'agost, quan no van tenir pietat del Bochum (0-7). Aquest dissabte ho tenien coll avall per acabar amb la mala ratxa, però un gol de penal de l'Stuttgart en el minut 92 ha suposat el tercer empat consecutiu (2 a 2), el segon a l'Allianz Arena. Tel i Musiala han estat els autors de les dianes d'uns muniquesos que han trobat a faltar la profunditat de Coman, lesionat muscularment.

Tot i això, els bavaresos s'han col·locat al capdamunt de la taula amb 12 punts, empatats amb el Hoffenheim i el Borussia Dortmund, i a l'espera del que puguin fer Friburg i Union Berlín.

Com acostuma a passar, la minicrisi també és de gols. Dels 15 de les tres primeres jornades, als 4 de les tres següents.

De cara al duel contra el Barça de dimarts vinent, els aficionats s'aferren al fet que Muller, Sané, Mané i companyia es posin el vestit de Champions. I, tot i enyorant un Robert Lewandowski que tindran al davant, rendeixin com ho van fer en el debut contra l'Inter al Giuseppe Meazza i en tantes altres nits europees.

Anar al contingut