Thiago Motta, segons abans de l'inici de l'últim Juventus-Càller corresponent a la Serie A (Reuters)

Thiago Motta margina un exblaugrana a Torí: la corda es tensa

L'agent del migcampista reconeix estar en converses per endur-se'l a la Lliga francesa
Redacció Esport3 Actualitzat

La prometedora carrera d'Arthur Melo va interrompre la seva línia ascendent amb el seu pas pel Barça, entre 2018 i 2020. A la Juventus, on va aterrar per obra i gràcia del controvertit bescanvi amb Miralem Pjanic, la trajectòria del brasiler va entrar en un altiplà. Ara, amb 28 anys i després de dues cessions insulses al Liverpool i a la Fiorentina, el seu vol s'ha posat cap per avall.

El nom de Melo figurava a la llista de descartats del seu compatriota Thiago Motta, tècnic de la Juve, des de l'estiu i exblaugrana com ell. Tot i això, va romandre a Torí, on veu avançar la temporada sense disposar d'un sol minut. Cansat de la marginació d'Arthur, el seu representant, Federico Pastorello, ha passat a l'acció per mirar de salvar els últims anys de futbol del 22 vegades internacional. Ha parlat per Sky Sports:

"Estem treballant amb la Juventus per trobar una solució i que marxi al gener. Hem de trobar una solució, no juga mai i és una llàstima."

Posa el punt de mira en un dels projectes més estimulants de la Lliga francesa, l'Olympique de Marsella de Roberto De Zerbi. La gestió, però, no està exempta d'obstacles:

"Podria ser interessant per a De Zerbi amb la seva qualitat. Ara bé, no és fàcil a causa de la regla dels jugadors extracomunitaris, però ja veurem."

La corda es tensa al Piemont. L'últim tren per a Arthur pot passar al mercat d'hivern.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut