Alberto Toril, en un moment del partit de la fase de Champions contra l'Sporting de Portugal (Reuters)

Toril carrega contra Tomé per l'anunci de la propera convocatòria de la selecció espanyola

L'entrenador del Madrid, capficat en les opcions de Champions de les seves jugadores, es mostra molest per una coincidència de dates
Redacció Esport3 Actualitzat

Alberto Toril no s'ha mossegat la llengua i ha carregat amb Montse Tomé. Al tècnic del Reial Madrid no li ha agradat que la seleccionadora publiqui la llista de jugadores, per als partits contra el Canadà i Itàlia, el mateix dia que el seu equip juga a la Champions League.

Dijous, a les 11.00, Tomé revelarà els noms que entraran en la convocatòria de la selecció espanyola. Una llista en què, presumiblement, hi haurà incloses diverses futbolistes blanques, les mateixes que a les 18.45 s'enfrontaran al Celtic de Glasgow en la segona jornada de la fase de grups. Toril ha criticat la decisió, recalcant que en altres federacions respecten més els clubs:

"Crec que no estem d'acord en la llista de la selecció de dijous. Hi ha dues formes de fer les coses: les pots fer bé o les pots fer malament. Fer-les bé és com ho fan la selecció d'Anglaterra, la sueca, l'alemanya, que tenen tradició i són referència en el futbol femení i respecten els clubs i les seves jugadores.

L'entrenador lamenta una coincidència que creu que s'hauria pogut evitar: 

"Les que ho fan malament posen una llista el mateix dia que un equip espanyol juga un partit important de la Champions, on el focus de les jugadores hauria de ser en el seu club. No és moment de selecció.  El moment de selecció és dimarts, dilluns o divendres. Qualsevol dia és bo. Dijous, les meves jugadores han d'estar pensant en el partit, no pendents d'una llista en què tenim 10 o 11 jugadores potencialment seleccionables, i probablement no totes hi aniran."

Olga Carmona, que ha acompanyat Toril a la roda de premsa prèvia al partit, ha donat la raó al seu entrenador:

"Fins que no finalitzi el partit de dijous, intentarem no pensar en la llista, però és cert que potser hauria estat millor publicar-la en un altre moment. Hem de respectar una mica la competició, també. Pensarem a competir i fer-ho bé."

Montse Tomé lamenta la derrota contra el Brasil (EFE)

El vestidor tanca files amb el tècnic andalús, capficat en les opcions de seguir vives a la Champions. L'andalús sap que el salt de nivell de l'equip blanc passa per no repetir la prematura eliminació del curs passat

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut