Una imatge del moment del gol acrobàtic de Haaland contra els txecs (Reuters)

Torna "Kung-Fu Haaland": vol sense ales per llançar el City

Nova diana surrealista del noruec en la festa del City davant l'Sparta (5-0)
Redacció Esport3 Actualitzat

Haaland hi ha tornat. Al davanter del Manchester City tant li fa quedar mal perfilat i sense opcions aparents a l'hora de rematar. Cap problema si la posició per marcar és inversemblant, amb un perfil impossible i mig d'esquena a porteria. El seu instint sempre troba solucions. I avui el noruec (qui deia que no marcava gols?) les ha tornat a trobar en el repertori del karate.

Aquesta nit, en el minut 57 del duel contra l'Sparta de Praga, i després d'una gran jugada de Savinho, el golejador nòrdic ha deixat anar una puntada voladora impressionant per firmar el tercer gol de la nit dels de Guardiola. El festival ha acabat amb un 5 a 0, però es recordarà per l'acrobàtica diana del gegant ros.  

Haaland ja va fer un gol salvatge com aquest ara fa dues temporades i també en el marc de la Champions. Va ser contra el seu exequip, el Borussia Dortmund, i el seu acte reflex de "killer" va deixar bocabadat tot Europa. En aquella ocasió, va ser encara més decisiu, ja que el partit va acabar amb 2 a 1. Avui, Haaland ha fet un altre gran gol i la resta han estat obra de Foden, Stones i Matheus Nunes

Mira el resum del Manchester City-Sparta de Praga (5-0):

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut