El Barça passa per sobre del Reial Madrid i s'endú el primer clàssic del curs (0-1)

Els blaugranes han dominat el partit, tot i que només Raphinha ha estat capaç de transformar una de les ocasions en gol
Redacció Esport3 Actualitzat

Domini clar del Barça de Xavi Hernández en el primer clàssic del curs 2022-23. Un enfrontament que, tot i ser un amistós de pretemporada, ha traspuat intensitat i ha deixat moments d'alta tensió al terreny de joc. Tot i això, els blaugranes han estat superiors a l'equip que entrena Carlo Ancelotti, malgrat que només han aconseguit transformar una de les ocasions, de mans de Raphinha (0-1).

En la primera part, el Barça ha passat per sobre del Reial Madrid indubtablement. Els blaugranes han tingut nombroses ocasions; una de les més clares, de mans de Robert Lewandowski. El polonès s'ha enfundat per primer cop la samarreta del FC Barcelona i ha deixat grans sensacions. Tot i això, ha estat Raphinha qui, des de la frontal de l'àrea, ha engaltat un cacau impossible per a Courtois.

En tornar del descans, Xavi Hernández ha fet entrar cinc jugadors de refresc. Tot i això, el Barça ha abaixat la intensitat que havia tingut durant tot el primer temps. Una intensitat que ha fet que blaugranes i blancs es repartissin el domini del joc, però que no ha evitat que Courtois es convertís, una vegada més, en el salvador del Reial Madrid.

El pròxim partit de la pretemporada del Barça als Estats Units serà contra la Juventus. Els blaugranes s'enfrontaran a l'equip italià la matinada de dimarts a dimecres, a Dallas (02.00, TV3).