McGinn celebra el primer gol contra el Bolonya (Reuters)
McGinn celebra el primer gol contra el Bolonya (Reuters)
lliga de campions

Tres de tres: l'inesperat líder de la nova Champions

Sota la direcció d'Unai Emery, l'Aston Villa va llançat. Ha tombat el Bolonya, amb gols de McGinn i Durán

Redacció Esport3Actualitzat

A Birmingham, només els aficionats més veterans recorden un Aston Villa com l'actual d'Unai Emery. A la Premier League, l'equip ha firmat la millor arrencada des de l'any 1999. I a la Champions, ja suma el ple de victòries: tres, en tres partits. L'última, contra el Bolonya (2-0), gràcies als gols de McGinn i Jhon Durán.

Els "villans" podran presumir de lideratge europeu com a mínim durant 24 hores. També el Leverkusen, el Benfica, el Brest o el Liverpool poden acabar la tercera jornada amb nou punts. En tot cas, al Villa Park viuen en un núvol. Ja encadenen 10 partits sense perdre. Estan entregats al tècnic d'Hondarribia.

El gest més emotiu de McGinn

Ha estat especialment bonica la celebració de l'escocès John McGinn. El seu gol ha estat força afortunat, això sí. En una falta lateral, la seva centrada no ha trobat rematador i s'ha colat a la porteria de Skorupski. S'ha posat les mans als ulls, fent com si portés unes ulleres.

Era una celebració que tenia guardada, de feia temps, per al seu nebot. Li va prometre que si marcava a l'Eurocopa li dedicaria aquest gest. Allà no ho va fer. S'ha esperat, però, a una altra gran cita, la Champions, per complir la seva promesa.

Mira el resum de l'Aston Villa-Bolonya (2-0):

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut