Cas Hamraoui-Diallo
El cas Hamraoui es torna a embolicar amb la detenció de Diallo
Futbol

Diallo, detinguda de nou per la brutal pallissa a Hamraoui

Diallo ja va ser retinguda al novembre per la seva possible implicació en l'agressió a l'exblaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

La policia francesa torna a investigar si l'ex del PSG Aminata Diallo va tenir alguna cosa a veure en l'atac a la seva companya d'equip. Segons avança el diari francès Le Journal du Dimanche, l'exjugadora del PSG ha estat detinguda aquest matí a casa seva i posada sota custòdia policial en relació amb la seva implicació en la brutal agressió que va patir l'exblaugrana Kheira Hamraoui.

Deu mesos després, el cas segueix sense aclarir-se, però aquesta setmana hi ha hagut importants avenços: els investigadors de la policia judicial de Versalles han detingut quatre joves sospitosos d'haver participat en l'atac a la migcampista del PSG Kheira Hamraoui el passat mes de novembre.

Els fets van passar el 4 de novembre del 2021, cap a les 22.15, en un carrer de Chatou. Kheira Hamraoui havia participat en un sopar amb les companyes i la plantilla de l'equip femení del PSG en un restaurant del Bois de Boulogne de París.

Kheira Hamraoui va rebre diversos cops amb barres de ferro a les cames, un fet pel qual la policia va detenir inicialment la seva companya d'equip Diallo, que ara torna a estar sota custòdia policial pel cas.

Després, els investigadors van estudiar si l'atac podria estar vinculat amb la relació sentimental que Hamraoui va tenir amb l'exbarcelonista Éric Abidal, però ni l'antic jugador ni la seva dona Hayet -que va demanar el divorci després de saber l'adulteri- han estat inculpats per les autoritats.

 

Anar al contingut