Asprilla en una acció davant el Rayo
Asprilla en una acció davant el Rayo (EFE)
Girona

Tres lesionats més: la plaga al Girona ja s'ha cobrat vuit víctimes

Míchel només té 16 jugadors disponibles del primer equip per afrontar la visita de la Reial Societat

Redacció Esport3Actualitzat

L'aturada de seleccions també ha suposat un peatge físic a Montilivi. El Girona ha donat a conèixer les lesions dels tres últims futbolistes que s'han afegit a la infermeria. Ara mateix, els blanc-i-vermells tenen vuit baixes entre lesionats i futbolistes amb molèsties.

L'internacional colombià Yaser Asprilla té un esquinç al turmell esquerre i està pendent de proves per determinar el temps de baixa. El porter Pau López té un edema ossi a la mà dreta i estarà entre dues i quatre setmanes de baixa. I finalment Bryan Gil, caigut a última hora de la llista de De la Fuente, pateix un esquinç al turmell esquerre i la seva evolució marcarà la tornada amb l'equip. 

Per tant, el Girona té vuit jugadors tocats: Romeu, Blind, Asprilla, Viktor Tsygankov, Pau López, Solís, Portu i Bryan. Davant d'aquesta plaga de lesions, Míchel només té 16 jugadors del primer equip disponibles per afrontar la visita de la Reial Societat, comptant Misehouy: Juan Carlos, Miguel, Arnau, David López, Van de Beek, Stuani, Abel Ruiz, Gazzaniga, Juanpe, Francés, Krejcí, Yangel, Iván Martín, Miovski, Danjuma i Misehouy.

La plaga de lesionats arriba en un moment delicat per a l'equip, necessitat de recuperar sensacions a la Lliga i amb ganes de sumar els primers punts a la Champions, dimarts versus l'Slovan de Bratislava. Aquest divendres s'han entrenat amb el primer equip Raúl, Selvi, Enric Garcia i Minsu del filial.

Michel durant un partit d'aquesta temporada
Míchel, en un partit de Champions d'aquesta temporada (Reuters)

Fent un joc de paraules amb l'últim premi que ha rebut el tècnic de Vallecas, la Mosca de Sant Narcís que entrega la delegació gironina del Col·legi de Periodistes de Catalunya, les lesions s'han convertit en un insecte pesat per a Míchel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut