Un aficionat ha estat traslladat a l'Hospital Universitari de Tarragona
Un aficionat ha estat traslladat a l'Hospital Universitari de Tarragona (@esportcat)
Motor

Un accident al Ral·li Catalunya-Costa Daurada causa un ferit crític

Un aficionat ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital Universitari de Tarragona després d'una col·lisió durant el setè tram de la jornada

Redacció Esport3Actualitzat

Un home ha resultat ferit crític aquest dissabte a la tarda al Ral·li Catalunya-Costa Daurada. Els fets han succeït a conseqüència d'una col·lisió durant la competició, després que el cotxe de Pepe López ha sortit de la pista. Segons ha explicat l'organització, el vehicle ha xocat amb un espectador que "estava en una zona no habilitada per al públic"

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat tres unitats terrestres i un helicòpter, han traslladat el ferit a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El ral·li celebrava aquest dissabte una etapa d'uns 19 quilòmetres entre Horta de Sant Joan i Bot (Terra Alta).


El tram ha hagut de neutralitzar-se i s'ha adoptat el recorregut alternatiu per als cotxes que no han pogut disputar-lo, de manera que la cursa ha prosseguit amb la disputa de l'últim tram.

59a edició del Ral·li RACC

El Ral·li Catalunya-Costa Daurada ha tornat a disputar-se un any més amb una prova que ha format part del Supercampionat d'Espanya de Ral·lis (S-CER). La competició ha tingut la disputa de 87 equips, participants per la seva part en 13 campionats, trofeus o copes. La victòria ha estat per l'equip Alejandro Cachón - Borja Rozada, amb el Toyota GR Yaris Rally2. 

Després del breu contacte de la jornada del divendres amb el tram urbà de Salou, aquest segon dia arrencava amb un bucle format per les especials La Pobla de Massaluca-Vilalba dels Arcs (23,28 km), Horta-Bot (18,62 km) i Gandesa (6,49 km), totes sobre terra, a més d'una segona passada al mateix tram urbà de Salou disputat el dia abans.

La tercera plaça final ha estat per als catalans Nil Solans-Marc Martí, amb el seu Hyundai i20 N Rally2. El jove pilot RACC, Gil Membrado, amb el seu copilot "Jandrín" López, ha estat cinquè amb el seu Ford Fiesta R5 MKII de Past Racing.

Anar al contingut