L'equip aleví del Barça alçant el trofeu de campions de LaLiga Promises (LaLiga)

Un aleví del Barça, assenyalat per una trepitjada al porter de l'Espanyol

El Barça va guanyar el torneig LaLiga Promises contra el València, però abans va eliminar l'Espanyol a les semifinals. S'han fet virals dues accions d'un dels davanters blaugranes, una trepitjada i una puntada al porter blanc-i-blau
Redacció Esport3

L'equip aleví A del FC Barcelona es va endur, aquest diumenge, el torneig LaLiga Promises, disputat a la ciutat esportiva del Vila-real i en què competeixen els clubs de Primera Divisió, la continuació del recordat "torneig de Brunete". Els blaugranes van superar el València a la final, però en les semifinals van imposar-se a l'Espanyol en un duel de màxima rivalitat. Tanta, que un dels jugadors del Barça va protagonitzar diverses accions que aficionats espanyolistes han distribuït a través de les xarxes socials i que han titllat d'antiesportives i contràries als valors que pregona l'etern rival.

En concret, les jugades són una trepitjada al porter blanc-i-blau quan aquest estava estès a terra després d'una topada anterior, i una puntada a l'alçada del genoll en un intent de servir de porteria. Les piulades amb les accions han desaparegut aquest vespre de les xarxes socials. Aquest és el resum del partit de referència que ha difós LaLiga.

L'Espanyol, oficialment, no ha volgut realitzar cap valoració de les accions, ha demanat prudència però ha reconegut que els fets "conviden a la reflexió". Des del club blaugrana, mentrestant, s'argumenta que, durant el partit, els jugadors van rebre insults i, fins i tot, amenaces per part dels seguidors espanyolistes presents a Vila-real. En aquest sentit, continua penjat a Twitter un vídeo que testimoniaria aquest fet.

Sigui com sigui, la rivalitat entre els dos clubs ha tingut un episodi gens edificant tractant-se de joves futbolistes d'onze i dotze anys d'edat.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut