Barça

Un directiu del Barça ataca Vinícius a pocs dies del clàssic

El portaveu adjunt de la directiva blaugrana ha carregat contra el futbolista del Reial Madrid i després ha esborrat la publicació

Redacció Esport3Actualitzat

En plena setmana de clàssic, el portaveu adjunt de la directiva del Barça, Mikel Camps, ha qualificat Vinícius de "pallasso" i "fatxenda", i ha escrit que mereixia un "calbot" en una publicació a X (abans Twitter) que ha esborrat al cap d'una estona.

El directiu blaugrana, que ha començat el missatge amb un "no és racisme", feia referència a una jugada que ha tingut lloc durant el partit de Champions entre el Braga i el Reial Madrid, quan Vinícius ha intentat un túnel després de fer diverses bicicletes.

"No és racisme, es mereix un calbot per pallasso i fatxenda. Què representen aquestes bicicletes innecessàries i sense sentit al mig del camp?"

La publicació després esborrada de Mikel Camps a la xarxa X

 

El missatge arriba el mateix dia que hem sabut que Florentino Pérez assistirà a Montjuïc per al clàssic de dissabte, la qual cosa s'havia llegit con un gest de desgel entre les dues directives, i després que Vinícius fos víctima de gestos racistes el cap de setmana passat al Sánchez Pizjuan.

Anar al contingut