L'estadi Rico Pérez d'Alacant, en una imatge d'arxiu (@cfhercules)
Futbol

Un jugador del filial de l'Atlètic de Madrid, colpejat per un objecte a Alacant

L'Hèrcules, que pot rebre una dura sanció, ha condemnat el llançament d'objectes per part dels seus seguidors

Redacció Esport3Actualitzat

Un altre episodi de violència al futbol estatal, en aquesta ocasió en un camp històric com és el Rico Pérez d'Alacant. Ha passat a les acaballes de l'Hèrcules - At. Madrid B (1-2), quan Omar Janneh acabava de marcar el segon gol de l'equip matalasser i els jugadors ho estaven celebrant prop de la grada. Han caigut objectes i un d'ells -possiblement un encenedor- ha impactat en un dels jugadors visitants, Jano Monserrate, que ha quedat estès a terra. 

 

L'Hèrcules ha condemnat l'agressió i ha posat el cas en mans de la policia, però segurament no podrà evitar una sanció per uns fets que han quedat reflectits a l'acta arbitral.

L'acta recull també el fet que un dels aficionats va intentar accedir al terreny de joc, tot i que no ho va fer finalment. El que no reflecteix són els possibles insults racistes cap a l'autor del gol, Janneh. 

L'Hèrcules pot ser sancionat amb un tancament parcial del camp, ja que és el tercer incident en cinc partits com a local que hi ha al seu estadi. Va ser sancionat amb 600 euros de multa perquè durant el partit contra l'Inter City, a la tercera jornada, es va llançar un cargol des de la grada. Contra el Múrcia, a la cinquena, es va haver de parar durant uns minuts el joc perquè un espectador va tocar un jugador de l'equip adversari. Plou sobre mullat.

Anar al contingut