Mason Greenwood, acusat d'intent de violació, agressió i "conducta controladora i coercitiva" (Reuters)
Futbol

Un jugador del Manchester United, acusat d'intent de violació, agressió i coerció

L'exparella de Mason Greenwood el va denunciar al gener per suposats maltractaments i amenaces de mort

Redacció Esport3Actualitzat

La Fiscalia del Regne Unit ha acusat el davanter del Manchester United Mason Greenwood d'intent de violació, agressió i "conducta controladora i coercitiva".

El mes de gener passat, el jugador de 21 anys va ser detingut per la policia de Manchester sota sospita de violació i amenaces de mort a la seva exparella, Harriet Robson, tot i que va sortir en llibertat sota fiança i amb una ordre d'allunyament.

La model anglesa va denunciar públicament la situació compartint fotos, vídeos i àudios de les suposades agressions en què mostrava hematomes i talls a diferents parts del cos.

Aquest dissabte al matí, a més, la policia ha tornat a detenir Greenwood per haver infringit les condicions de la seva llibertat sota fiança --imposades després de la seva detenció al gener-- per haver intentat posar-se en contacte amb la seva exnòvia. Segons la BBC, se l'ha detingut a casa seva, a Bowdon, Manchester.

El United, després de saber que l'havien detingut al gener, va apartar-lo de l'equip, tot i que segueix percebent el seu salari. A més, Nike va rescindir el contracte que tenia amb el jugador i Electronic Arts va eliminar-lo del videojoc FIFA 22.

Comunicat oficial del Manchester United

Després de conèixer l'acusació, l'equip anglès ha publicat un comunicat a la pàgina web en què han explicat que "estan al corrent que la Fiscalia de la Corona ha presentat càrrecs penals contra Greenwood".

A més, els "red devils" també han confirmat que "el jugador segueix suspès pel club" i que es troben "a l'espera del resultat d'aquest procés judicial".

Anar al contingut