El Camp Nou en obres
Baralla a cops de pal a les obres de l'Spotify Camp Nou (Europa Press)
Barça

Una nova baralla entre treballadors del nou Spotify Camp Nou deixa sis ferits

La discussió entre una vintena d'operaris ha acabat en una batalla a cops de pal

Redacció Esport3Actualitzat

Una baralla entre diversos operaris que treballen a la construcció del nou Camp Nou ha deixat sis ferits, segons ha avançat la periodista Anna Punsí. Alguns testimonis afirmen que unes vint persones s'han enfrontat a cops de pal cap a les 14:30 hores de la tarda. Un dels encarregats de l'obra els ha fet marxar a tots cap a casa.

Segons els Mossos, l'enfrontament s'ha produït entre els operaris d'una empresa subcontractada. La seguretat de les obres està en mans d'una empresa privada contractada per la constructora.

No és la primera vegada que es produeix un fet així a les obres del nou Camp Nou. Al maig, dos grups de treballadors es van enfrontar també entre si, i van ocasionar dos ferits.

Tot això en una setmana en què l'empresa constructora, la turca Limak, ha començat a instal·lar els nous seients, que han començat a donar color al nou temple blaugrana. A la compareixença de dilluns, la vicepresidenta Elena Fort i el director d'operacions de l'Espai Barça, Joan Sentelles, asseguraven que aquests seients serien els definitius un cop obri l'estadi. 

Anar al contingut