Sergio Agüero en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Una nova feina per al Kun Agüero?

La Federació Argentina ha contactat amb l'exdavanter del Barça per integrar-lo a l'staff tècnic de la selecció "albiceleste" de cara al Mundial

Actualitzat

Sergio Kun Agüero es va veure obligat a retirar-se dels terrenys de joc per problemes cardíacs fa dos mesos, quan tot just havia jugat els seus primers partits amb el Barça. El davanter argentí, però, ja podria tenir una nova tasca en un futur immediat. En una entrevista a l'emissora argentina Radio 10, Agüero ha revelat que ha tingut una primera entrevista amb Lionel Scaloni, actual seleccionador argentí, amb vista a integrar-se a l'staff tècnic de l' "albiceleste".

"He parlat amb Scaloni, em va trucar. També he parlat amb els nois i amb Chiqui Tapia [el president de la Federació Argentina]. Tenim previst organitzar una nova reunió aquesta setmana. La idea és veure què es pot fer. Hi ha la idea d'integrar-se a l'staff tècnic. Vull ser al Mundial. La realitat és que, si hi vaig, estaré amb els nois i estaré als entrenaments."

A la mateixa entrevista, el Kun detalla que no està penedit d'haver fitxat pel Barça, tot i que la seva intenció era retirar-se a Independiente.

"No podia dir que no. Estava molt content d'arribar al Barça i jugar amb Leo Messi. Clarament no va ser pels diners. La gent va quedar contenta. De fet, encara segueixo al grup de whatsapp del Barça, no sé per què no m'han tret."

Agüero es va haver de retirar del futbol actiu el desembre passat per una arrítmia cardíaca després d'una llarga carrera. Des d'aleshores, l'única activitat coneguda de l'exdavanter argentí es limitava a les seves aparicions a les xarxes socials, per les quals va ser premiat.

ARXIVAT A:
Agüero
Anar al contingut