Les jugadores del Barça celebrant un dels gols del partit (FCB)

Una segona part imperial del Barça deixa sense premi l'Espanyol (7-1)

Les blanc-i-blaves han posat les coses difícils a les locals, que s'han vist obligades a remuntar el gol inicial de Simona
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça ha superat un combatiu Espanyol, malgrat el resultat final, que ha complicat les coses a les de Pere Romeu. Les blanc-i-blaves, de fet, s'han avançat al marcador i han arribat al descans per davant. Però una segona part demolidora de les blaugranes ha condemnat les de Sara Monforte.

L'Espanyol ha esgotat la benzina i ha encaixat una golejada d'un Barça que suma 25 gols en els darrers tres partits de la Lliga F.

Sorpresa a la primera part

• Primera ocasió clara del Barça, però Vicky no ha sabut acabar la gran passada de Kika Nazareth i la seva rematada ha sortit fora, ajustada al pal esquerre de Salvador. En el minut 10 Aitana ha estavellat la pilota al travesser des de fora de l'àrea.
  • Primer quart d'hora de partit, el Barça no acaba de trobar l'espai per superar la bona defensa plantejada per l'Espanyol de Sara Monforte.
  • I en el minut 20, la sorpresa: l'Espanyol ha obert el marcador en la primera rematada a porteria que ha fet. Simona ha aprofitat una pilota morta a l'interior de l'àrea després d'un servei de falta des del mig del camp i ha superat Cata Coll amb rematada ajustada al pal esquerre. 0-1.
  • Jana, en el 39', ha rematat de cap a la sortida d'un córner, però Salvador, molt atenta, atura en dos temps la rematada des del segon pal.
  • L'ha tingut l'Espanyol en un servei de cantonada, però la rematada de cap d'Ainoa no ha trobat la porteria. Les de Monforte generen molt perill a pilota aturada.

Remuntada al segon temps

• Pere Romeu ha donat entrada a Alèxia, Graham i Ewa Pajor per Rolfo, Kika Nazareth i Vicky López.
  • La resistència blanc-i-blava ha acabat al 59'. Les de Pere Romeu havien posat setge a la porteria espanyolista i una centrada al segon pal el remata Ewa Pajor amb el cap i no la pot controlar bé Salvador, que acaba encaixant el gol de l'empat. El setè de la davantera polonesa.
  • En el 62', el Barça capgira el marcador. Alèxia engalta una pilota solta a l'interior de l'àrea i supera Salvador per fer el 2-1.
  • I el tercer arriba en el 65'. Rematada de Maria León des de fora de l'àrea i Alèxia la desvia prou per fer el 3-1. Quatre minuts més tard, rematada al travesser de Claudia Pina en l'enèsima oportunitat del Barça. La davantera ha acabat marcant al 73', amb una rematada des de l'interior de l'àrea.
  • La maneta del Barça ha arribat en el 78' amb una excel·lent jugada personal de Caroline Graham per la banda dreta i la pilota arriba a Aitana que remata des del punt de penal per establir el 5-1.
  • En el 84', el Barça ha fet el sisè. Alèxia recupera una pilota al mig del camp i assisteix Pajor que supera Romi Salvador per fer el 6-1 i aconseguir el seu doblet particular.
  • I un minut més tard, Caroline Graham torna a trobar una autopista per la banda dreta i li regala el gol a la polonesa Pajor per fer el setè i arrodonir el hat-trick, 7-1 i novè de la polonesa a la Lliga F.
  • Final del partit i nova remuntada del Barça a la segona part davant d'un bon Espanyol que ha aguantat una hora de partit fins que se li ha acabat la benzina. 7-1 d'un Barça que ha marcat 25 gols en els tres darrers partits de Lliga.