Les jugadores del Barça celebrant un dels gols del partit
Les jugadores del Barça celebrant un dels gols del partit (FCB)
Futbol

Una segona part imperial del Barça deixa sense premi l'Espanyol (7-1)

Les blanc-i-blaves han posat les coses difícils a les locals, que s'han vist obligades a remuntar el gol inicial de Simona

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha superat un combatiu Espanyol, malgrat el resultat final, que ha complicat les coses a les de Pere Romeu. Les blanc-i-blaves, de fet, s'han avançat al marcador i han arribat al descans per davant. Però una segona part demolidora de les blaugranes ha condemnat les de Sara Monforte.

L'Espanyol ha esgotat la benzina i ha encaixat una golejada d'un Barça que suma 25 gols en els darrers tres partits de la Lliga F.

Sorpresa a la primera part

• Primera ocasió clara del Barça, però Vicky no ha sabut acabar la gran passada de Kika Nazareth i la seva rematada ha sortit fora, ajustada al pal esquerre de Salvador. En el minut 10 Aitana ha estavellat la pilota al travesser des de fora de l'àrea.
  • Primer quart d'hora de partit, el Barça no acaba de trobar l'espai per superar la bona defensa plantejada per l'Espanyol de Sara Monforte.
  • I en el minut 20, la sorpresa: l'Espanyol ha obert el marcador en la primera rematada a porteria que ha fet. Simona ha aprofitat una pilota morta a l'interior de l'àrea després d'un servei de falta des del mig del camp i ha superat Cata Coll amb rematada ajustada al pal esquerre. 0-1.
  • Jana, en el 39', ha rematat de cap a la sortida d'un córner, però Salvador, molt atenta, atura en dos temps la rematada des del segon pal.
  • L'ha tingut l'Espanyol en un servei de cantonada, però la rematada de cap d'Ainoa no ha trobat la porteria. Les de Monforte generen molt perill a pilota aturada.

Remuntada al segon temps

• Pere Romeu ha donat entrada a Alèxia, Graham i Ewa Pajor per Rolfo, Kika Nazareth i Vicky López.
  • La resistència blanc-i-blava ha acabat al 59'. Les de Pere Romeu havien posat setge a la porteria espanyolista i una centrada al segon pal el remata Ewa Pajor amb el cap i no la pot controlar bé Salvador, que acaba encaixant el gol de l'empat. El setè de la davantera polonesa.
  • En el 62', el Barça capgira el marcador. Alèxia engalta una pilota solta a l'interior de l'àrea i supera Salvador per fer el 2-1.
  • I el tercer arriba en el 65'. Rematada de Maria León des de fora de l'àrea i Alèxia la desvia prou per fer el 3-1. Quatre minuts més tard, rematada al travesser de Claudia Pina en l'enèsima oportunitat del Barça. La davantera ha acabat marcant al 73', amb una rematada des de l'interior de l'àrea.
  • La maneta del Barça ha arribat en el 78' amb una excel·lent jugada personal de Caroline Graham per la banda dreta i la pilota arriba a Aitana que remata des del punt de penal per establir el 5-1.
  • En el 84', el Barça ha fet el sisè. Alèxia recupera una pilota al mig del camp i assisteix Pajor que supera Romi Salvador per fer el 6-1 i aconseguir el seu doblet particular.
  • I un minut més tard, Caroline Graham torna a trobar una autopista per la banda dreta i li regala el gol a la polonesa Pajor per fer el setè i arrodonir el hat-trick, 7-1 i novè de la polonesa a la Lliga F.
  • Final del partit i nova remuntada del Barça a la segona part davant d'un bon Espanyol que ha aguantat una hora de partit fins que se li ha acabat la benzina. 7-1 d'un Barça que ha marcat 25 gols en els tres darrers partits de Lliga.