Unai Emery: "No som el poble d'Astèrix i Obèlix"

El Vila-real s'instal·la a l'elit del futbol europeu després d'eliminar el Bayern de Munic i passar a les semifinals de la Champions
Redacció Esport3

No entrava en els pronòstics de la majoria que el Vila-real eliminés el totpoderós Bayern de Munic. Però ho va fer amb un gol de Chukwueze quan la pròrroga semblava inevitable. I la festa va ser grossa tant a Munic, on els jugadors de l'equip groguet van celebrar la classificació de la millor manera, com a Vila-real, on milers d'aficionats van sortir al carrer. 

 

 

En aquest clima d'eufòria, Unai Emery, el tècnic de l'equip, va comparèixer en roda de premsa per demanar que es canviés d'una vegada per totes la imatge d'equip simpàtic que es té del Vila-real per la d'equip guanyador i que es deixés de lloar els seus mèrits tenint en compte la població de la vila que representen: 

"És un sentiment extraordinari. Ha sigut extraordinàriament difícil per a nosaltres. No som aquí perquè es digui que som simpàtics, d'un poble petit com Astèrix i Obèlix, no no! Tenim un projecte molt sòlid, molt estable, amb la família Roig des de fa un munt d'anys, un club que ja havia jugat les semifinals abans (...) El nostre objectiu abans del partit no era el de donar una bona imatge sinó el de classificar-nos (...) Contra la Juventus hem fet un pas endavant pel que fa a joc però també en termes de confiança en les nostres possibilitats. Aquesta classificació contra el Bayern ens ha fet donar un pas més endavant." 

El Vila-real es jugarà el pas a la final de la Champions amb el Liverpool o el Benfica, que juguen aquest dimecres a Anfield el partit de tornada de la seva eliminatòria. L'equip de Jürgen Klopp, que al partit d'anada va guanyar per 1-3 a Lisboa, és el gran favorit. 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut