Barça

Valverde, sobre els informes arbitrals: "No sabia ni que existien"

L'exentrenador del Barça del 2017 al 2020 ha dit la seva sobre els pagaments a Enríquez Negreira

Redacció Esport3Actualitzat

Ernesto Valverde va entrenar el FC Barcelona des del 2017 fins al 2020. Per tant, com a entrenador, va coincidir almenys durant una temporada amb l'època en què el Barça feia pagaments a Enríquez Negreira, segons el club, per rebre informes arbitrals.

L'actual tècnic de l'Atlètic Club ha parlat sobre aquesta qüestió aquest dissabte, en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Atlètic de Madrid. L'extremeny s'ha mostrat sorprès, i ha reconegut que no sabia ni tan sols que existien els informes arbitrals.

"Com arribaven els informes? No ho sé, no ho recordo. En els clubs és una cosa comuna el tema dels informes dels àrbitres, qui ens ha d'arbitrar, l'estadística que té, alguna apreciació que ens fan, què ha passat en els últims partits que han arbitrat, si porten una més victòries locals o visitants... O si treuen més targetes. Són informes que arriben a Jon Aspazu -segon entrenador-, que a vegades miro o que em comenta Sendoa -el delegat de l'Athletic- per damunt. A Barcelona ni me'ls mirava ni sabia que existien."

L'exblaugrana ha estat prudent abans de fer cap altra apreciació.

"Ha estat una sorpresa per a mi. No tenia ni idea de tot això. És una qüestió que ens agafa una mica lluny. Suposo que s'anirà aclarint amb el temps perquè encara no tenim totes les dades. Si que és veritat que ha estat una sorpresa, però s'ha de ser prudent per veure per on va tot això."

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut