El malestar de Raphinha, canvi habitual de Xavi

Raphinha i Xavi fan les paus després de la forta empipada del brasiler

La tensió acumulada en un Camp Nou amb més de 90.000 espectadors ha contagiat l'extrem quan ha estat substituït.
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

La tornada de competició europea al Camp Nou ha ofert un partit d'anada i tornada, vibrant per als més de 90.000 espectadors que omplien l'estadi. Les alternatives al joc i al marcador del duel entre catalans i anglesos ha derivat en un ambient elèctric, que ha acabat contagiant jugadors i tècnics.

Una de les imatges que testimonia la tensió viscuda ha estat l'emprenyament de Raphinha quan ha estat substituït per Xavi. El brasiler, que després d'un gest de desaprovació ha marxat balbotejant, feia només set minuts (76') que havia tornat a demostrar la facilitat amb què veu porteria fent l'empat. El canvi ha provocat xiulets entre el públic.

El cert és que l'internacional estava sent dels més incisius, mantenint la seva reivindicació personal d'ençà de la lesió de Dembélé. Mentrestant, en el seu lloc ha entrat un Ferran Torres que no ha passat de voluntariós. El malestar li ha durat a la banqueta, on ha colpejat el seient abans de ser consolat per Arnau Tenas.

La pipa de la pau

Passat el cop calent, l'ex del Leeds ha acabat demanant perdó davant els mitjans amb unes disculpes exemplars que ha fet extensibles a tots els culers:

"He parlat amb Xavi però aprofito per demanar perdó públicament al míster, a Ferran Torres, a l'equip i als aficionats. Tenim tantes ganes d'ajudar l'equip que acaba passant... som humans i tenim moments que no podem controlar. No tornarà a passar, són les ganes de guanyar. Demà tornaré a demanar perdó a l'equip."

Com era d'esperar, el seu entrenador ha acceptat les disculpes i ha defensat la reacció vehement del golejador. Ho ha remarcat amb una sentència contundent dedicada als seus pupils: "Em poden insultar, si volen".

"Jo també m'enfadava, és el que vull. El fotut és la falta d'actitud. El jugador vol jugar, vol demostrar. El jugador s'ha d'enfadar, em poden insultar si volen. Ho he après de molts entrenadors. Ho veieu negatiu però jo ho veig positiu."

Xavi escridassa l'àrbitre

Un altre dels passatges tensos del partit s'ha viscut quan Xavi s'ha indignat amb l'àrbitre Mariani, una indignació que seguia tenint en roda de premsa. Xavi li ha recriminat ostensiblement un parell de penals, sobretot, unes mans de Fred dins l'àrea anglesa que hauria pogut desempatar el matx. Amb el xiulet final de l'italià, el de Terrassa s'ha apropat a ell i li ha seguit insistint en les possibles penes màximes, fent el signe de "dos" amb els dits.

La mà de Fred que ha exaltat Xavi Hernández

Sergi Roberto, amb el braçalet des que ha saltat al camp en el lloc del lesionat Pedri, ha revelat quina explicació li ha donat l'àrbitre sobre les polèmiques mans de Fred: 

"M'ha dit que l'han revisat. Tampoc ho he vist bé. L'he dit que ho revisés. Al VAR, deien que no era mans."

Un vespre tens i trepidant a l'estadi barcelonista que ha donat arguments als defensors dels grans partits i, perquè no dir-ho, als de la Superlliga.

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut