Font, en l'acte d'aquest dimarts celebrat a Barcelona
Font, en l'acte d'aquest dimarts celebrat a Barcelona (@sialfutur)
BARÇA

Els grups d'opinió del Barça secunden Víctor Font en la crida als socis a votar "no" al pressupost de l'assemblea

Una desena de col·lectius, entre els quals hi ha la plataforma de l'excandidat a la presidència, expressen la seva "inquietud" per la gestió de Joan Laporta

Redacció Esport3Actualitzat

L'excandidat a la presidència del Barça, Víctor Font, demanava dimarts més transparència als dirigents del club. En aquest sentit, no va dubtar a dir que els compromissaris no haurien de validar el pressupost que es presentarà dissabte en l'assemblea telemàtica, una proposta que s'han fet seva una desena de col·lectius de socis i sòcies. 

Els grups d'opinió Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana, El Senyor Ramon, Seguiment FCB, Som un Clam, Suma Barça, Transparència Blaugrana, Un Crit Valent i Sí al Futur, la plataforma de Font, s'han unit en un manifest per expressar la seva "inquietud" per la gestió de la directiva de Joan Laporta i demanar un nou model de governança que permeti una "participació real dels socis i sòcies".

Sota el títol "Per un FCB modèlic, més transparent i més participatiu", el comunicat identifica els quatre aspectes que més els preocupen: tancament amb pèrdues, irregularitat, limitació de la participació i manca de transparència en diverses qüestions rellevants.

 

Font apuja el to: "L'herència de Laporta pot ser pitjor que la de Bartomeu"

Dimarts Víctor Font va ser clar en la seva anàlisi de la realitat econòmica del club. Les xifres reals, deia, difereixen molt de les que la Junta Directiva presentarà aquest dissabte davant l'assemblea ordinària de compromissaris. L'empresari no veu una altra sortida que el vot negatiu dels compromissaris. 

Segons Font, des de l'inici del mandat, la junta de Joan Laporta ha gastat 1.041 milions d'euros més dels que ha ingressat. I situa el deute acumulat en 2.484 milions d'euros, comptant-hi la despesa generada per les obres de l'Espai Barça.

"O canvien la manera de gestionar el club o no ens en sortirem. Veig en la gestió de la Junta actual els mateixos tics que en el mandat de Bartomeu."

Aquest no serà l'únic acte de la setmana de l'assemblea en què s'escenificarà una oposició a l'actual directiva blaugrana. Dijous la plataforma de socis Som un Clam farà la presentació pública a Barcelona.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut