Cas Rubiales

Vilda lamenta el "comportament impropi" de Rubiales, però no dimiteix

L'entrenador de la selecció espanyola condemna "qualsevol actitud masclista" en un comunicat, mentre que el seu equip posa el càrrec a disposició de la RFEF

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Vilda s'afegeix al seu company Luis de la Fuente i condemna l'agressió de Luis Rubiales a Jennifer Hermoso. El seleccionador ha vist aquesta tarda com el seu cos tècnic ha posat el seu càrrec a disposició de la Federació, ara liderada per Pedro Rocha, i ha emès el seu propi comunicat.

"Lamento profundament que la victòria del futbol femení espanyol s'hagi vist perjudicada pel comportament impropi del nostre, fins ara, màxim dirigent, Luis Rubiales".

En el text, Vilda condemna qualsevol actitud masclista i lamenta que s'hagi generat un clima poc desitjat i allunyat del que és una celebració. Unes paraules que assegura que ha traslladat també a l'exdirigent de l'ens federatiu.

"No hi ha dubte que l'acte de Rubiales és inacceptable i no reflecteix en absolut lels principis i valors que defenso a la meva vida, en l'esport en general i en el futbol en particular".

L'entrenador madrileny, però, no té intenció de dimitir ni de posar el càrrec a disposició de la RFEF.

"Reitero el meu compromís amb la promoció d'un esport que sigui un model d'igualtat i respecte a la nostra societat."

El seu equip posa el càrrec a disposició de la RFEF

Un pas més enllà han anat els membres de l'staff tècnic de Jorge Vilda, que a més de condemnar "l'inacceptable comportament" del president suspès han posat el seu càrrec a disposició de l'RFEF. La nota està signada per Montse Tomé, Javier Lerga, Eugenio Gonzalo, Blanca Romero, Carlos Sánchez, Rubén Jiménez, Sonia Bermúdez, Javier Velázquez, Javier Egido, Ander Ruiz i Elena Fernández, que ocupaven diferents càrrecs a l'equip de Jorge Vilda amb la selecció absoluta femenina i també en la preparació de seleccions femenines de categories inferiors. 

En el comunicat de condemna, els signants afegeixen a més que els van manipular durant l'assemblea

"(...) aquesta part de l'equip tècnic dona suport a la jugadora Jennifer Hermoso, i afegeix la incomoditat d'haver d'assistir a l'assemblea del 25 d'agost, en la qual, a més, es va produir un fet especialment feridor quan a algunes components femenines de l'staff tècnic se les va obligar a col·locar-se a primera fila, exposant la seva imatge i intentant donar a entendre que compartien les tesis del president de l'RFEF."  

 

 

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut