Vinícius reacciona després d'una jugada del clàssic (Reuters)
Futbol

Disgust majúscul a Madrid: Vinicius es queda sense Pilota d'Or

L'expedició del Reial Madrid tenia previst sortir cap a París cap a les 15.00 hores. No n'ha marxat cap representant després de saber que Vinicius no guanyarà

Redacció Esport3Actualitzat

Enuig monumental del Reial Madrid, que ha cancel·lat el viatge de tota la seva expedició a París per a la gala de la Pilota d'Or, Vinicius inclòs, després de saber que el brasiler no seria el guanyador del prestigiós guardó. Ara el principal candidat és Rodri.

El jugador del Reial Madrid Vinícius es perfilava com un dels grans favorits, al costat de Haaland, Mbappé o Rodri. La premsa madrilenya, que donava per fet que el guardó seria per al brasiler, ha anunciat el canvi de plans de l'ens blanc. El diari As, citant fonts del Reial Madrid, ha donat a conèixer la primera reacció del club: 

"Pilota d'Or i UEFA no respecten el Reial Madrid".

L'expedició del Reial Madrid tenia previst sortir cap a París cap a les 15.00 hores. Hi anaven en un vol xàrter en què hi hauria unes 50 persones entre nominats, familiars i empleats del club però finalment no ha marxat ningú. Vinícius tenia una luxosa festa preparada a París, que ha cancel·lat. 

Enmig de la polèmica i la irada reacció del Madrid, el Teatre du Châtelet de París anomenarà el millor jugador de l'any, un reconeixement que atorguen un centenar de periodistes.

La plantada de Cristiano Ronaldo

No és la primera vegada que un candidat no assisteix a la cerimònia de lliurament dels premis. Un dels casos més recents va ser el de l'absència de Cristiano Ronaldo a l'edició del 2019, la que va enlairar Leo Messi com el futbolista més guardonat. Aquell any va aconseguir la seva sisena Pilota. CR7 va sentir que aquella temporada no hi havia hagut justícia.

 

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
Anar al contingut