Viran Morros, fi a una carrera envejable

Viran Morros es retira de l'handbol professional

L'exjugador del Barça, de 40 anys, deixa les pistes professionals després de 23 temporades competint, amb més de quaranta títols al seu palmarès
Redacció Esport3 Actualitzat

Viran Morros plega. El jugador d'handbol barceloní es retira després de competir al màxim nivell durant 23 temporades, on ha acumulat un palmarès envejable: tres copes d'Europa (una amb el Barça), deu lligues Asobal, un mundial o un bronze olímpic, només per esmentar alguns dels més de quaranta títols que acumula a la seva trajectòria, entre els set clubs on ha jugat (entre els quals, PSG, Ciudad Real o Ademar, a més del Barça) i a la selecció espanyola.

Viran Morros (@FCBHandbol)

Amb 40 anys, el pivot i lateral ha anunciat el punt final de la seva carrera amb un comunicat a lnstagram, on assegura sentir-se molt afortunat per tot el que ha viscut a les pistes, i haver disputat quatre lligues diferents.

Morros fa un agraiment a totes les persones amb qui s'ha trobat en el món de l'handbol, així com el suport de la seva família. Diu que sempre serà un jugador d'handbol, amb la diferència que ja no serà professional, i que tot ha sigut un somni.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut