Wout Weghorst i Leo Messi Mundial
Mundial

Weghorst, el babau de Messi, trenca el silenci

El davanter dels Països Baixos ha explicat què va passar amb el crac argentí després del partit a la Copa del Món

 

El Mundial de Qatar 2022 va deixar moments únics que passaran a la història. L'Argentina en va protagonitzar una bona part, i no només per ser la campiona del món. El moment que tothom recordarà sempre és el postpartit  de l'Argentina-Holanda quan Messi va interrompre una entrevista per dir: "Què mires, babau?" 

 

 

L'escena va fer la volta al món i va generar tota mena de comentaris a les xarxes socials, fins i tot ha estat eslògan publicitari per a una cervesa. Unes paraules que encara segueix causant ressò, i que anaven dirigides al delanter holandès Wout Weghorst, que ara ha parlat per primera vegada dels fets. Ho ha fet ja estant amb el seu club, el Besiktas.

 

"És un dels millors de la història. Després del partit vaig voler mostrar a Messi el meu respecte per ell, però no vaig ser gaire clar. Almenys ara s''ha après el meu nom."

 

Wout Weghorst celebrant el gol al Mundial
Wout Weghorst celebrant el gol al Mundial (Reuters)

Qui és el "babau"?

Wout Weghorst, el futbolista de qui han parlat milions de persones pel seu episodi amb Lionel Messi, té 30 anys i ha tingut la possibilitat de fer carrera en lligues com les d'Alemanya, Anglaterra i Turquia. Als Països Baixos va jugar per al FC Emmen, Hèracles Almelo i AZ Alkmaar; a la Bundesliga va militar amb VFL Wolfburg; i a Anglaterra va formar part del Burnley.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut