primer pla de xavi
Xavi ha mostrat el seu suport a la víctima (EFE)
Barça

Xavi aclareix les seves paraules sobre el cas Alves i dona suport a la víctima

"Entenc les crítiques i demano disculpes. Espero que ho entengui la gent, demano disculpes. Sé que la meva veu és important perquè formo part d'un gran club, ho sento de veritat"

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi, que ahir va ser protagonista a les xarxes socials, per no haver estat prou contundent quan li van preguntar sobre l'acusació de violació a Dani Alves, s'ha disculpat i ha mostrat el seu suport a la víctima d'aquest cas i a qualsevol altra víctima d'agressions sexuals o violència masclista. 

"Es va malinterpretar el que volia dir, potser no vaig estar prou contundent amb les meves paraules. És important que m'expliqui perquè és un tema escabrós. S'han de condemnar tots aquests actes, ho hagi fet el Dani o ho hagi fet qui sigui.

Demano disculpes a les víctimes de violència de gènere i violacions. Em sap greu que el Dani hagi fet aquest tipus d'acte, em sorprèn. Tot el meu suport a la víctima.

Entenc les crítiques i demano disculpes. Espero que ho entengui la gent, demano disculpes. Sé que la meva veu és important perquè formo part d'un gran club, ho sento de veritat."

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut