Xavi arriba a un acord amb el Barça per al queda de temporada i dues més

L'Al-Sadd demana la presència del president Joan Laporta per desencallar les negociacions i no haver de pagar la indemnització de sortida de més d'un milió d'euros
Jordi Grau / Doha Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

Xavi Hernández està vivint les seves últimes hores com a entrenador de l'Al-Sadd. El tècnic egarenc té un acord amb el Barça per al que queda de temporada i dues més i només falta que es desencalli la negociació entre els dos clubs per fer-se efectiva la seva arribada al club blaugrana.

De moment, Xavi té contracte en vigor amb l'Al-Sadd fins al 2023 i el club qatarià només vol negociar amb el president Joan Laporta la seva sortida i no té cap intenció de rebre la comitiva formada pel vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de futbol Mateu Alemany. En cas de no produir-se aquesta reunió, el Barça hauria de pagar la indemnització de sortida de més d'un milió d'euros.

 

Últim entrenament amb l'Al-Sadd

Viu el futbol amb tanta passió que arrenca qualsevol entrenament de bon humor malgrat que viu hores d'incertesa. És conscient que falten pocs dies per ser entrenador del Barça i espera amb il·lusió l'expedició de la cúpula blaugrana per fer efectiva la marxa cap a Barcelona.

Des d'ahir acompanya Xavi a Doha el seu representant, Fernando Solanas, per acabar de redactar els contractes que el desvinculin de l'Al-Sadd. Els amics de Doha ahir li van fer un comiat, tristos perquè marxa lluny però contents perquè és el que més desitja ara mateix.

Marc Muniesa, jugador català de l'Al-Arabi, ha valorat la possible arribada de Xavi al club blaugrana.

"Des de l'estiu passat que començava a sonar el seu nom per anar cap allà. Una mica amb aquesta incertesa, però sí que sabem que és el seu somni i a nivell esportiu anar al Barça és el més gran que et pot passar. Crec que el Barça també necessita aquest canvi, necessita una persona i un referent com és ell. Segur que imprimirà tot el que té tant com a persona, com a jugador i com a entrenador."

El d'aquest dimarts és un entrenament carregat d'emocions per a Xavi Hernández. A part de ser l'últim que dirigeix com a tècnic de l'Al-Sadd, el seu equip es juga aquest dimecres mitja lliga. No se separen ni un moment de Xavi tots els membres del seu staff de confiança que l'acompanyaran al Barça.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut