Miralem Pjanic es queda al Barça

Xavi confirma que Pjanic es queda al Barça

El migcampista ha convençut el tècnic blaugrana i es postula com un dels substituts de Sergio Busquets
Redacció Esport3 Actualitzat

Miralem Pjanic era una de les grans incògnites de la plantilla del Barça. El migcampista bosnià no va convèncer Ronald Koeman la temporada passada i el club el va cedir al Besiktas turc. Xavi Hernández, però, ha quedat content amb el rendiment de Pjanic durant la pretemporada i comptarà amb ell per a aquesta nova campanya.

El tècnic ho ha confirmat durant la roda de premsa prèvia al primer partit de la Lliga, quan ha afegit el migcampista com un dels jugadors que pot servir com a relleu de Sergio Busquets.

Xavi no tanca la porta a De Jong

Frenkie de Jong durant el partit del Joan Gamper (EFE)

Paral·lelament a les inscripcions, la directiva blaugrana treballa constantment en les operacions de sortida. El cas que més sona és el de Frenkie de Jong, a qui el club li ha reclamat que es rebaixi el sou. En les últimes hores, però, s'hi ha afegit Pierre Emerick Aubameyang, que podria marxar al Chelsea.

"Aubameyang m'agrada. Ens ha ajudat i ens pot ajudar moltíssim, estic encantat amb ell. Amb Frenkie de Jong passa el mateix, és un jugador que està a la plantilla i compto amb ell. A partir d'aquí, el mercat segueix obert fins al 31 d'agost i no sabem què pot passar amb cap dels dos."

Tant Aubameyang com De Jong van tenir un gran protagonisme al Trofeu Joan Gamper de diumenge passat al Camp Nou: van ser dos dels golejadors en la victòria del Barça contra el Pumas de Dani Alves, ja que van anotar el cinquè i el sisè gol, respectivament.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut