Barça

Xavi, entre l'optimisme i la frustració: "Hem regalat dos punts"

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha estat superior al València en molts aspectes, però s'ha deixat dos punts que poden suposar una llosa molt pesada a la seva cursa per revalidar el títol de Lliga. El València ha aconseguit treure forces de feblesa i salvar un més que meritori empat.

"Sento frustració perquè hem fet moltes coses bé, però ens ha faltat moltíssima efectivitat, a l'última passada i a l'últim xut. Això d'avui ha estat alarmant perquè han estat situacions molt clares, és una llàstima." 

Això declarava Xavi Hernández als micròfons de Movistar. I a la vegada el tècnic del Barça també afirmava que "ens ha sortit un plantejament perfecte, però ens ha faltat efectivitat. Soc optimista."

En línies generals, Xavi està satisfet amb el joc de l'equip, però es queixa de la manca d'efectivitat:

"En futbol, ​​quan perdones tant, passen aquestes coses. Hem merescut la victòria. Hem jugat molt bé i hem fet el necessari per guanyar el partit. Hem generat ocasions suficients per guanyar, però hem de ser molt més contundents a l'àrea rival. Crec que avui regalem dos punts. Ens emportem un punt que ens deixa molt insatisfets."

"No podem perdonar aquesta mena d'ocasions. Ens hem d'exigir més. Avui era una final. Teníem el partit controlat per fer el 0-2.″

Les sensacions del míster blaugrana continuen sent, malgrat tot, positives

"Estic tranquil. Decebut perquè crec que era un partit per guanyar. Però vull ser positiu. Veig sensacions bones en el joc. Millorarem."

El Barça aquesta temporada no sap sentenciar els partits i Xavi Hernández ha anat repetint el mantra del problema de l'efectivitat durant la roda de premsa.

"Avui sento una frustració molt gran. Hem de millorar i estar més inspirats. Al joc hem estat molt bé. Hem creat superioritats, hem trobat els interiors, hem tingut ocasions. És una pena."

"Quan veus que l'equip juga bé estàs satisfet. No és normal la manca d'efectivitat, ens va passar a Girona, Granada… No és moment de buscar culpables. Hem de ser autocrítics, però crec que l'equip està en un bon moment."

"Cal continuar. Hem estat bé en el joc, en el plantejament. He de ser positiu i jugant així crec que guanyarem molts partits."

Reviu el resum del València - Barça (1-1)

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut