Xavi, durant el darrer i polèmic partit al camp del Getafe

Xavi escull el millor àrbitre de Primera divisió

L'entrenador del Barça es decanta per un basc internacional des del 2018
Redacció Esport3 Actualitzat

Un dels trets diferencials entre el Xavi entrenador i el Xavi jugador és que el primer està més a sobre dels col·legiats. Durant els partits, és habitual veure l'egarenc bellugant-se inquiet per l'àrea tècnica quan una decisió no li fa el pes i comentant la jugada amb el quart àrbitre. Una manera de viure els partits que li ha costat targetes --va estrenar la Lliga amb una expulsió a Getafe--, però que també li ha servit per elaborar el seu propi rànquing personal.

Entre la vintena d'encarregats d'impartir justícia a Primera Divisió, Xavi es decanta per Ricardo De Burgos Bengoetxea. El basc és internacional des del 2018, dentista de professió i compta amb una història familiar curiosa explicada a Esport3. El mateix tècnic culer, admirador de l'estil del retirat Mateu Lahoz, ha confessat la seva preferència en una bateria de preguntes fetes per Mundo Deportivo.

En el mateix test, Xavi assenyala Rashford, Vinícius i Benzema com els tres davanters que més li ha costat aturar en els gairebé dos anys que fa que està a la banqueta blaugrana. Tampoc amaga el mal gust de boca de la darrera eliminació de Champions, a mans d'un Inter de Simone Inzaghi de qui reconeix la capacitat de seguir el seu esquema (5-3-2) "gairebé a la perfecció".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut