Xavi: "Hagués estat molt injust perdre"

L'entrenador blaugrana ha lamentat la falta d'efectivitat del seu equip a l'RCDE Stadium
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

El gol de Luuk de Jong ha evitat la derrota del Barça contra l'Espanyol de forma agònica, però a Xavi el punt no li ha fet gens el pes. L'entrenador terrassenc creu que el seu equip ha perdonat massa a l'RCDE Stadium:

"Era un partit per guanyar-lo bé, hem dominat i hem tingut moltes més ocasions que l'Espanyol. Per com ha anat el partit, pot semblar que hem guanyat un punt, però jo crec que n'hem perdut dos. Crec que hagués estat molt injust perdre el partit. No hem jugat excel·lent com ho vam fer contra l'Atlètic de Madrid, però hem fet un bon partit. No hem estat efectius i això es paga."

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat satisfet amb el joc de l'equip, però ha lamentat els errors en defensa:

"Concedim massa i els rivals també són efectius. En el primer gol arrisquem massa en la sortida de pilota i en el segon ens guanyen l'esquena. El futbol és un joc d'error i els hem d'anar minimitzant. És un canvi de model de joc i de sistema... Ho hem d'anar treballant. Però hem de ser autocrítics. I sobretot hem de ser més efectius." 

A més, Xavi haurà d'afrontar el proper partit de lliga, contra el València, amb la defensa en quadre. Lenglet està lesionat i en té per un mes, Alves i Piqué seran baixa per sanció i Araujo ha estat substituït per unes molèsties al soli de la cama esquerra.

"De moment sembla que això d'Araujo només són molèsties. Ja en va tenir durant la setmana i sembla que se n'ha ressentit. La baixa de Piqué és molt sensible, però competirem amb el que tinguem."

L'entrenador blaugrana ha parlat també del paper salvador de Luuk de Jong, de qui ha dit que "no és casualitat perquè és un gran professional" i ha valorat positivament els minuts de Dembélé, que ha reaparegut després del càstig imposat pel club. 

 

Resum de l'Espanyol-Barça (2-2)

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut