Dembélé i Xavi, en un partit de la temporada passada
Dembélé i Xavi, en un partit de la temporada passada
Barça

Xavi, durant el cas Dembélé: "El club creu que el representant li està prenent el pèl"

El documental "FC Barcelona, una nova era", aporta llum sobre un dels casos més polèmics de la temporada passada, la renovació de l'extrem francès

Redacció Esport3Actualitzat

El documental "FC Barcelona, una nova era", que avui ha vist la llum a través de la plataforma Amazon Prime, ha posat llum sobre la foscor en un dels casos més polèmics de la temporada passada viscuts al club blaugrana: la renovació de Dembélé. Les imatges difoses ens permeten veure al tècnic egarenc, aleshores, dirigint-se a la plantilla per exposar un tema que ell creia que els jugadors havien de saber.

"Som una família i ho heu de saber tot. El club creu que el representant li està prenent el pèl a Dembélé. O renova, o se li buscarà una sortida."

 

Durant aquells mesos la situació va arribar a ser límit, amb Mateu Alemany explicant públicament que l'extrem francès quedaria apartat de l'equip per la seva oposició a renovar. De fet, Dembélé no va anar convocat durant un parell de jornades. El mercat d'hivern es va tancar i el Mosquit seguia allà. Finalment, però, va acabar renovant i les paraules de Xavi quedaran com a prova del que va ser una negociació on tothom va suar sang.

Anar al contingut