Jutglà, en una imatge de la temporada passada, en què va combinar el filial amb el primer equip (FCB)

Xavi deixa la porta oberta al retorn de Ferran Jutglà, el davanter de moda

Això sí, l'entrenador de Terrassa se sincera reconeixent que amb el fitxatge de Lewandowski l'osonenc no tenia lloc a la plantilla d'aquesta temporada
Redacció Esport3 Actualitzat

És un dels davanters de moda a Europa i fins l'estiu passat pertanyia al FC Barcelona. No és estrany, doncs, que aquest dissabte Xavi Hernández hagi valorat l'explosió de Ferran Jutglà amb el Bruges durant la roda de premsa prèvia a la visita del Celta. El tècnic egarenc ha explicat el principal motiu que va allunyar l'osonenc de Can Barça:

"Me n'alegro molt per ell, és un exemple. L'any passat quan va jugar va rendir [1 gol a la Lliga i 1 a la Copa en 9 participacions], els analistes ja me n'havien parlat molt bé, de la seva etapa al Sant Andreu. Aquí ho hauria tingut difícil, tens Lewandowski davant, on el posem? És més fàcil rendir fora del Barça que al Barça."

Ara mateix el polonès té el lloc assegurat, però la seva edat, 34 anys, fa pensar que el club haurà de posar-se a buscar el seu relleu a mitjà termini. En aquest sentit, Xavi no ha tancat la porta a un possible retorn de Jutglà "en un futur":

"Me n'alegro per ell perquè està marcant diferències a la Champions. No descartem res en un futur, però no és el mateix a un equip que a un altre."

Les xifres que expliquen la "jutglamania" des de la seva arribada a Bèlgica: 8 gols i 5 assistències en 14 partits, i líders a la Champions.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut