Barça

Xavi proposa la solució per acabar amb les pèrdues de temps

El tècnic blaugrana creu que el món del futbol s'ha de plantejar un canvi a l'hora de comptar el temps per evitar la picaresca. "Estem fent el ridícul", diu

Actualitzat

Xavi Hernández no ho va voler posar com a excusa però ho va deixar caure a la roda de premsa posterior al Barça-Rayo Vallecano (0-0). El tècnic blaugrana va considerar que el món del futbol ha de fer un canvi i començar a mesurar el temps aturant el cronòmetre quan la pilota no estigui en joc.

"Per a mi és ridícul que no hi hagi encara a hores d'ara temps efectiu en el futbol. S'acabaria amb la pèrdua de temps, la simulació de lesions... Ja no estaríem parlant de si avui l'àrbitre havia d'haver afegit 8, 12 o 22 minuts. Què esperem per implantar el temps efectiu? Som l'únic esport que no tenim temps efectiu. Crec que fem el ridícul perquè s'instaura la trampa".

Xavi ha volgut aclarir que la seva reflexió no anava dirigida al Rayo Vallecano en concret, sinó que era un missatge en general per al món del futbol:

"Un altre dia ho farem nosaltres. No ho dic perquè avui ho hagi fet el Rayo. Estem fent el ridícul en general. El temps efectiu és molt més just per tothom. No parlem de fair play? Doncs el fair play és això".  

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut