El far polonès del Barça, Robert Lewandowski, durant l'entrenaments a la que va ser casa seva (FC Barcelona)

El Barça s'entrena a Munic amb l'objectiu de plantar cara al Bayern

Somriures a l'escenari d'un partit que el barcelonisme espera amb confiança. Lewandowski torna al que va ser el seu jardí
Redacció Esport3 Actualitzat

Somriures a l'escenari d'un partit que el barcelonisme espera amb confiança. També de Lewandowski, que ha tornat al que va ser el seu jardí. El Barça s'ha entrenat aquesta tarda a l'Allianz Arena, just després que Xavi Hernández i Ronald Araújo hagin atès els mitjans de comunicació.

Dimarts a Munic al Barça l'esperarà un dels conjunts més potents d'Europa i uns quants fantasmes, record de les últimes desfetes contra el Bayern. Xavi té clar que per superar la primera prova de foc de la temporada, l'equip blaugrana ha de ser una pinya i per primera vegada aquesta temporada s'ha endut tota la plantilla a Baviera. L'expedició ha arribat dilluns al matí.

L'expedició blaugrana quan sortia de l'aeroport barceloní (FCB)

25 futbolistes componen una llista que, finalment, ha inclòs Sergi Roberto, reservat per precaució en la victòria contra el Cadis. Les combinacions per travar un onze competitiu són moltes i variades. Això sí, en aquest viatge es té més clar que mai que el mascaró de proa de l'expedició és Robert Lewandowski, el davanter més temut per un Bayern que porta tres ensopegades seguides a la Bundesliga.

Abans de començar el compromís de Champions, el tècnic de Terrassa haurà de descartar un parell de jugadors. I és que, a banda dels 11 que disposarà sobre la gespa, el reglament limita a 12 els efectius que poden estar a la banqueta.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut