Xavi, durant l'Anvers-Barça (EFE)
Xavi, durant l'Anvers-Barça (EFE)
Barça

Xavi, a contracorrent: "Estic content, hem de mirar d'on venim"

Sobre l'embolic de la convocatòria, el tècnic del Barça ha remarcat que ell va tenir l'última paraula

Redacció Esport3Actualitzat

A vuitens i com a primers de grup, després de dos anys fora de l'elit europea. És la primera gran lectura de Xavi Hernández després de l'Anvers-Barça. Però el tècnic egarenc, conscient del mal paper del seu equip, no s'ha pogut estar de fer autocrítica. I ha exigit més als seus jugadors.

"Tenen molt més nivell del que estan mostrant últimament. Aquests errors individuals ens costen gols. És qüestió de confiança."

No obstant, com és habitual en algunes de les seves últimes compareixences, el de Terrassa ha ensenyat el seu costat resultadista amb una lectura de la realitat que contrasta amb l'ambient generat pel partit: 

"Estic content, hem de recuperar les bones sensacions però també hem de mirar d'on venim. És moment de gaudir la classificació com a primers de grup."

"S'ha generat una tensió innecessària amb la llista"

Xavi també ha volgut treure ferro a la controvèrsia generada arran de la convocatòria per a Anvers. Inicialment, en van quedar fora pesos pesants com Lewandowski, Gündogan i Araujo. Ha negat que fos Laporta qui imposés que els fes viatjar.

"Ha estat una decisió consensuada. Lewandowski ens diu que està bé i que vol jugar. Gündogan, igual. No em deixa en mala posició. Ho vam parlar amb els jugadors. No hi ha cap problema. Avui hem estat dues hores parlant amb el president i amb Deco."

"La llista es canvia perquè ho parlem entre tots, i sobretot amb els jugadors. Ells volen venir i viatjar amb l'equip. A partir d'aquí, es consensua amb el president i amb Deco. S'ha generat una tensió innecessària amb la llista de convocats."

Anar al contingut