Xavi, durant la compareixença prèvia al partit contra el NY Red Bulls
Barça

Xavi: "Sí, m'agradaria tenir Messi com a jugador de l'equip"

El tècnic de Terrassa ha valorat també el fitxatge de Jules Koundé en la prèvia del partit contra els Red Bulls de Nova York

Francesc LatorreActualitzat

Clar i català. Xavi Hernández no ha dubtat a dir que li agradaria que Leo Messi formés part de la seva plantilla al Barça. Una declaració que arriba l'endemà que Laporta s'expressés en el mateix sentit. Ara bé, Xavi ha deixat clar que aquest és només un escenari que es podria contemplar l'estiu que ve, no ara.

Ara en Leo té contracte, és una utopia pensar en aquest any. Però m'agradaria pensar que l'etapa de Messi al club no ha acabat, i menys de la manera que va passar.

 

El tècnic culer també ha fet una valoració molt positiva de l'arribada de Jules Koundé a la defensa blaugrana.

Estic molt content per l'arribada d'en Jules. Ens aportarà una molt bona sortida de pilota, és molt ràpid, fixa molt bé els oponents -que és el que volem d'un central del Barça- i corregeix moltes situacions de contraatac i de transicions. És un gran fitxatge perquè, a més, també pot jugar de lateral, i això significa competència. I la competència està sent molt bona per nosaltres. Jugaran els que més bé entrenin i més s'ho mereixin. Que sigui car jugar de titular al Barça és molt important per nosaltres.

El francès amplia una mica més la nòmina de centrals del Barça, fet que obre les portes a un possible canvi de sistema per jugar amb un 3-4-3 enlloc del 4-3-3 habitual. Xavi ha reconegut que és una de les opcions que tindran aquesta temporada. Igualment, el tècnic egarenc no ha tancat la porta a la possibilitat que encara arribin més reforços, ara per als laterals.

Tot el que sigui reforçar és bo. Hi ha d'haver dos jugadors competitius a cada posició. Hi haurà sancions, lesions... Necessitem futbolistes competitius a tot arreu. Ens volem reforçar més. Com més reforços vinguin, millor.

Xavi també ha dit que tenir un equip sobre el paper amb molt nivell no li afegeix més pressió a l'hora d'encarar la temporada. I que l'objectiu del club, aquest any, no ha de ser cap altre que guanyar títols.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut