Xavi donant instruccions a la banda durant el partit contra l'Athletic Club (EFE)

Xavi: "Si parlem de talent, Pedri és el millor del món"

El tècnic de Terrassa s'ha desfet en elogis cap al canari i ha parlat del futur de Dembélé
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

Pedri i Dembélé han estat els grans protagonistes de la roda de premsa de l'entrenador del Barça, Xavi Hernández, després de la victòria per 4-0 contra l'Athletic Club. El tècnic blaugrana s'ha mostrat encantat amb ells, sobretot amb Pedri, que ha definit com el millor jugador del món "si parlem de talent".

"Pel que fa al talent, no he vist al món un jugador com Pedri, de veritat que no n'hi ha cap com ell. Ho dic amb tota sinceritat. A ell no li agraden els elogis perquè és molt humil, però és així. Em recorda molt l'Andrés Iniesta. Molt, moltíssim. Salvant les distàncies, perquè té 19 anys, però ja hem vist el que és capaç de fer. Si parlem de talent pur, és el millor del món."

 

El terrassenc s'ha desfet en elogis cap al canari i ha explicat quina és la característica que més li agrada del seu joc: "La faceta de l'espai i temps és perfecta. Ell sap quan té temps, quan jugar al primer toc... Entén perfectament el joc. Sembla que perdrà la pilota i no ho fa, això és talent. Fa totes les jugades millor."

Si Pedri ha estat brillant, el que ha fet Dembélé ha estat una autèntica exhibició. Renovarà? La resposta de Xavi:

"Ja hi som... No és una pregunta per a mi, és una pregunta per al club i per a ell. Ell acaba contracte, però en el futbol no es pot descartar res. De sobte no podia jugar i ara està jugant. Els escenaris canvien. Ja ho vaig dir, jo crec que ben treballat pot ser el millor jugador en la seva posició. S'ha vist del que és capaç contra l'Athletic, però depèn d'ell i del club."

 

El tècnic egarenc ha explicat que ha decidit fer-lo entrar al terreny de joc en substitució de Ferran per "tenir dos punyals per banda". He vist que no podíem progressar per dins, que no trobàvem el quadrat interior, i he pensat que era molt millor tenir dos punyals per banda. Ferran és més d'associar-se, d'entrar a l'àrea... I he pensat que era millor tenir dos extrems purs amb Adama i Dembélé. Per dins ens costava, i ha estat una bona solució", ha comentat.  

Més enllà de l'actuació d'alguns jugadors en particular, aquest Barça juga molt bé i el Camp Nou gaudeix. Xavi no pot estar-ne més satisfet.

"M'emociona que la gent pugui gaudir de l'equip en el sentit que tothom treballa i tothom pressiona. A més, els resultats estan acompanyant. Les sensacions que tinc als entrenaments són molt bones i l'equip està molt bé. La gent que em para pel carrer fins i tot em dona les gràcies. Tampoc és això, simplement hem de treballar amb humilitat i que la gent se'n pugui anar orgullosa."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut