Nico González en una imatge d'arxiu amb el València (EFE)

Xavi, sobre la clàusula de la por: "Em sembla molt bé que Nico no pugui jugar"

El tècnic de Terrassa ha explicat que estan "seguint de prop" el migcampista i ha assegurat que veu "molt bé" que no pugui disputar el partit
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

El 13 d'agost el València va anunciar la incorporació de Nico González. El jugador del Barça arribava cedit a l'equip entrenat per Gattuso a la recerca de minuts, tot i la insistència de Xavi Hernández perquè es quedés a Barcelona.

Dos mesos i mig després, blaugranes i valencians es veuran les cares a Mestalla en un duel que no podrà disputar el migcampìsta per la coneguda com a "clàusula de la por", una clàusula que impedeix als jugadors cedits competir contra els seus clubs d'origen.

En la roda de premsa prèvia al partit, Xavi ha explicat que estan "seguint de prop" Nico i ha assegurat que veu "molt bé" que no pugui disputar el partit.

"Està madurant, està aprenent. Li va bé perquè juga amb el mateix sistema. Té competència, però està sent important en un club com el València. La decisió d'anar-se'n va ser seva. Que no pugui jugar per la clàusula és una decisió del club, i ho veig molt bé. És un jugador nostre i no volem que ens faci mal."

 

 

A més, l'egarenc no ha volgut concretar si el club repescarà el jugador al finalitzar aquesta temporada.

"Parlarem amb ell, és una opció. Però ara estem centrats en els 4 partits que ens queden".

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut