Aficionats del PSG
Els aficionats del PSG dirigint-se a alguns jugadors (Reuters)
Futbol internacional

Pintades en contra de Leo Messi a les instal·lacions del PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dilluns, en el centre d'entrenament i la seu del PSG a Bolonya, hi han aparegut diferents pintades amb insults en contra de Leo Messi i el president del club, Nasser al-Khelaïfi. Alguns dels missatges que es podien veure era: "Leo/Nasser, fora de les nostres terres, París som nosaltres".

 

Neymar Jr i Sergio Ramos pensen a deixar el PSG

Els esdeveniments del diumenge al Parc dels Prínceps poden desencadenar la sortida de dues estrelles del conjunt francès. Segons informa el diari As, Neymar i Sergio Ramos s'estan plantejant abandonar el PSG davant l'hostilitat produïda pels aficionats parisencs als seus jugadors en el partit que els enfrontava al Girondins de Bordeus. A diferència del brasiler i l'espanyol, Leo Messi té la intenció de complir el seu contracte de dos anys amb al PSG.

Kylian Mbappé sí, Neymar i Leo Messi no. Així de clar ho van demostrar els aficionats del PSG en el primer partit al Parc dels Prínceps després de l'eliminació a la Champions League. Ja des del principi, quan van anunciar l'alineació pel videomarcador, l'argentí i el brasiler van rebre xiulets de la seva pròpia afició. Per contra, el davanter francès va ser aclamat:

Aquesta tònica es va mantenir durants els 90 minuts de partit, i és que cada vegada que Leo Messi o Neymar tocaven la pilota eren escridassats. El brasiler, fins i tot, ha vist com els aficionats l'insultaven greument amb un càntic i no van celebrar el gol que va fer a la segona part.

Suport dels seus excompanys

Dos excompanys dels jugadors al FC Barcelona, Cesc Fàbregas i Luis Suárez, els van voler donar suport a les xarxes socials. Tots dos van coincidir a afirmar que el futbol no té memòria després de les escridassades a Messi i Neymar.

"El futbol no té cap memòria... És una vergonya. Sempre amb vosaltres, germans." Cesc Fàbregas.

Luis Suárez
La publicació de Luis Suárez després de la xiulada a Messi i Neymar (@luissuarez9)

 

ARXIVAT A:
MessiNeymar
Anar al contingut