L'afició explota contra un equip que podria caure en zona de descens segons els altres resultats de la jornada
El porter del Sevilla, Marko Dimitrovic, després de rebre el tercer gol (EFE)
Futbol

Xiulada monumental al Sánchez Pizjuán: el drama d'un Sevilla que treu el cap a Segona

Redacció DigitalActualitzat

Dolorosa derrota del Sevilla a casa davant l'Alabès. Els andalusos sembla que no toquen fons. L'equip blanc-i-vermell ha perdut en un Sánchez Pizjuán gairebé ple i davant d'un rival directe que també travessava una crisi de resultats. L'equip sevillà ha hagut de sentir una xiulada d'època després d'una derrota dramàtica contra l'Alabès.

L'Alabès aprofundeix en la crisi d'un Sevilla amb el primer triomf d'aquesta temporada com a visitant, una victòria balsàmica que l'allunya de la zona de descens, però que furga a la ferida Sevilla immers en la lluita per no perdre la categoria en aquest inici de la segona volta.

L'expresident Del Nido s'ha pronunciat només acabar el partit, a l'exterior del Sánchez Pizjuán:

"Ara el que cal fer és sumar-hi. Jo proposo al consell d'administració que em donin les regnes de les àrees econòmica i esportiva amb participació zero. Jo no vull els diners"

Nova desfeta sevillana

L'argentí Nahuel Tenaglia, en el minut 26, i Kike García, en el 40, han fet que l'equip basc marxés al descans amb un 0 a 2.

A la segona part el Sevilla ha reaccionat i Rafa Mir en el minut 70 ha fet l'1 a 2. Deu minuts després, Ocampos, de penal, aconseguia el gol de l'empat a dos. Quedaven 10 minuts per a l'esperança, però ha estat l'Alabès qui ha tornat a marcar en el minut 90. Rubén Duarte ha estat l'autor del gol que pot incrementar la important crisi sevillista.

El resum del Sevilla-Alabès (2-3)