Sergio Ramos pessigant les gales de Rüdiger

Xoc de trens al Sánchez Pizjuán: més que paraules entre Ramos i Rüdiger

El futbolista del Sevilla ha estat un dels grans protagonistes del duel
Redacció Esport3 Actualitzat

La visita del Reial Madrid al Sánchez Pizjuán tenia com un dels principals al·licients el retrobament amb Sergio Ramos, que s'enfrontava per primer cop al club blanc des que va abandonar-lo el 2021. El de Camas no ha decebut, i ha estat un dels protagonistes del matx, per la seva bona actuació sobre el terreny de joc i per l'enganxada amb Rüdiger, una de les imatges del partit.

El central ha firmat una actuació molt solvent. Clau en defensa perquè el Sevilla pogués sumar un punt (1-1), evitant fins i tot algun gol de forma providencial i creant perill en atac.

La intensitat del joc s'ha traduït també en una picabaralla de Sergio Ramos amb Rüdiger. Els dos futbolistes s'han trobat en jugades de pilota aturada, i la tensió ha anat augmentant fins que ha acabat esclatant.

En una jugada a l'àrea blanca, Rüdiger ha recriminat a Ramos un cop de colze a Bellingham, i aquest l'ha agafat de les galtes, en una jugada en què han saltat espurnes. La resta de companys han hagut d'intervenir perquè la situació no anés a més.

Tot i això, sembla que els dos han fet les paus a la segona meitat. Fins i tot se'ls ha vist fer-se una abraçada.

Rüdiger i Ramos durant el partit entre el Madrid i el Sevilla (EFE)

Tangana amb Vinícius

A la segona meitat, el partit ha tornat a viure una situació de molta tensió, en aquest cas amb Vinícius com a gran protagonista. A les acaballes del matx, Vinícius, amb pressa per reprendre el joc, ha propinat una empenta a Nyland que ha acabat en una tangana multitudinària.

Vinícius ha vist la targeta groga i Ancelotti ha decidit substituir-lo uns instants després.

El resum del Sevilla - Reial Madrid (1-1)

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut