Zidane: "Tenim 11 finals per donar-ho tot i intentar guanyar aquesta Lliga"

El tècnic madridista perd Lucas Vázquez per una sobrecàrrega i juntament amb Mariano i Jovic ja són tres els atacants lesionats en la plantilla blanca
Actualitzat

El dia abans de la tornada del Reial Madrid a la Lliga, Zinedine Zidane ha reconegut que està molt il·lusionat amb la represa del campionat, que el seu equip iniciarà aquest diumenge contra el Betis. Ho farà en un escenari inusual, com és l'estadi Alfredo Di Stéfano, on habitualment juga el filial:

Serà un partit estrany, sense públic i al Di Stéfano, però les dimensions són les mateixes i ens adaptarem al que calgui.

S'hauran d'adaptar, també, a les noves normes, que permeten 5 substitucions en cada partit, una modificació que el tècnic francès veu amb bons ulls. Zidane sumarà demà el seu partit número 200 com a entrenador del Reial Madrid i ho farà amb l'objectiu de capgirar el desavantatge que, actualment, té amb el Barça.

Estem dos punts darrere del Barça i tenim 11 finals en què ho donarem tot per guanyar aquesta Lliga. No hi ha excuses.

De cara al partit de demà, Zidane no podrà comptar amb Lucas Vázquez, que aquest dissabte s'ha hagut d'exercitar a banda per una sobrecàrrega muscular. L'extrem gallec s'afegeix a Nacho, Mariano i Jovic, els altres tres futbolistes blancs que estan lesionats.

 

 


 

ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut