Barcelona

Iceta abandona les seves aspiracions d'encapçalar el PSC i dóna suport a Pere Navarro

El número dos del PSC, Miquel Iceta, ha deixat de banda les seves aspiracions d'encapçalar una candidatura unitària per liderar el PSC i ha donat un suport explícit a un altre dels aspirants: l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro. Iceta ha assegurat que dels quatre candidats, Navarro és qui va "assolint més suports" i, per tant, qui hauria de liderar una candidatura unitària.

RedaccióActualitzat
Iceta ha reconegut que "els quatre candidats són molt bons". Pere Navarro és qui "es va destacant per sobre dels altres a mesura que va assolint suports. Per tant, jo crec que al final el que haurem de fer tots és fer pinya al costat de Pere Navarro, perquè aquest partit necessita canvis, integració i unitat. Crec que la persona que en aquests moments és més capaç d'aconseguir tot això amb ajut de tots és en Pere".

Iceta s'havia plantejat liderar una candidatura unitària sempre que els altres aspirants, Pere Navarro, Àngel Ros i Joan Ignasi Elena, s'hi avinguessin. Com que no és el cas, aquest dijous anunciarà que es retira, una opció que el candidat Àngel Ros ha valorat: "en Miquel Iceta podria haver mantingut la candidatura fins dissabte", quan tindrà lloc el congrés dels socialistes catalans. "Ha decidit retirar-la, ho respecto i segueixo valorant molt positivament la seva generositat que li va fer formular aquesta oferta al conjunt de militants del partit."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut