Joves empordanesos han fet "L'Empordà és un Fail
Joves empordanesos han fet "L'Empordà és un Fail
Palafrugell

Joves empordanesos fan el seu propi "Gangnam Style" amb "L'Empordà és un Fail"

El vídeo, que emula el "Gangnam Style", l'han realitzat els alumnes de cinema i ja ha tingut més de 15.000 visites en només 4 dies. Els joves es queixen de la poca oferta d'oci i de la mobilitat a l'hivern i de la saturació a l'estiu.

RedaccióActualitzat
Quan una cançó es converteix en èxit, instantàniament n'apareixen múltiples versions. Un dels fenòmens que han marcat aquest any 2012 ha estat "Gangnam Style", una cançó interpretada pel raper de Corea del Sud PSY, amb un videoclip que s'ha convertit en el vídeo de YouTube més vist de tots els temps. Tot i que tothom coneix la popular coreografia, no s'ha parlat gaire de la lletra, que és una sàtira contra els potentats del barri de Gangnam, on viuen les elits que dominen la indústria sud-coreana.

La cançó ha tingut diverses lectures a Catalunya. Després del "Mas Style" del programa Polònia de TV3, ara arriba "L'Empordà és un Fail". El vídeo viral l'han realitzat els alumnes de l'aula de cinema de Palafrugell i ja ha tingut més de 15.000 reproduccions en només quatre dies penjat a Vimeo.

L'Empordà és un FAIL - The Bourneys Boys from Qmedia Producciones on Vimeo.


En aquesta paròdia, diversos joves empordanesos canten i ballen per reivindicar les dificultats amb què es troben a la temporada hivernal per poder fer activitats d'oci i de mobilitat, i en canvi a l'estiu tots els pobles i ciutats de la zona se saturen per culpa del turisme.
Anar al contingut