La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell (Foto: ACN)
Barcelona

Forcadell replica a Mas: "Catalunya no pot aguantar fins al 2016 d'aquesta manera"

Forcadell ha argumentat que, si el Parlament va aprovar la Declaració de Sobirania -que va tenir el suport de CiU, ERC, ICV-EUiA i una part de la CUP-, cal deixar parlar al poble. "Si som sobirans, hem de convocar la consulta", ha remarcat.

RedaccióActualitzat
La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha advertit Artur Mas que el 2016 és un horitzó massa llunya perquè els catalans decideixin sobre el futur del país, en resposta a la idea del president convocar eleccions plebiscitàries aquell any si l'Estat veta la consulta prevista per al 2014. "No podem esperar tres anys. No podem seguir amb aquesta indefinició. Catalunya no pot aguantar fins al 2016 d'aquesta manera", ha afirmat abans de participar en la presentació d'un llibre.

Forcadell ha argumentat que, si el Parlament va aprovar la Declaració de Sobirania -que va tenir rel suport de CiU, ERC, ICV-EUiA i una part de la CUP- cal deixar parlar al poble. "Si som sobirans, hem de convocar la consulta", ha remarcat.

La presidenta de l'ACN ha considerat que el govern i els partits sobiranistes "no han fet res" fins ara per convocar la consulta i per això els ha instat a fixar una pregunta concreta i una data, mai més enllà del 2014.

Forcadell ha fet aquestes declaracions en la presentació del llibre 'Per què sí a la independència?' (Deu i Onze Edicions), del periodista Oriol March.
Anar al contingut