
El cuiner Pep Nogué obre "La fonda" en format podcast a la web i l'app de Catalunya Ràdio
"La fonda", l'espai gastronòmic dels festius intersetmanals i l'estiu a Catalunya Ràdio, ha estrenat avui, 31 de març, una nova etapa en format podcast. El cuiner Pep Nogué, col·laborador en diversos programes de l'emissora, divulgarà cada dijous la gastronomia del país amb tota la varietat possible: des de l'avantguarda fins a la tradició, des dels productes llunyans fins als locals, amb pinzellades de literatura i maridatges.
"La fonda" sempre ha estat molt atent a l'agricultura, la pagesia, la pesca i la transformació dels productes de qualitat. La proposta d'aquesta setmana, disponible a la web i l'app de Catalunya Ràdio, s'endinsa en el camp, amb una visita a l'hort amb Marc Casabosch, un dels pagesos de confiança del programa, i una passejada entre vinyes amb Josep Serra i Marta Pedra, de La Vinyeta, per reflexionar sobre els cellers 4.0 o en 360 graus.
El primer programa de la nova etapa en format podcast, d'una hora de durada, també inclou la guia Virginias de la cuina catalana, un tast de vins amb rock-and-roll, reflexions literàries sobre els arrossos i una entrevista a Raül Balam Ruscalleda i Murilo Alves Rodrigues, que parlen de la reobertura el mes de juny del restaurant Cuina Sant Pau a Sant Pol de Mar.