
El millor restaurant de bolets del Baix Montseny, a "Joc de cartes"
Demà, a les 22.45, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaçarà al Montseny, a la recerca del millor restaurant de bolets
"Joc de cartes" visitarà el Baix Montseny per tastar la millor cuina amb bolets del massís. Marc Ribas coneixerà Lorena Sierra del restaurant 4 Vents 3.0, un restaurant familiar a Hostalric que s'ha convertit en el seu projecte de vida. Aniran fins a Sant Feliu de Buixalleu per descobrir la proposta creativa de Teresa Colomé, del restaurant Mas Gelat. També visitaran Susana Ambatlle, que amb la seva valentia va obrir el restaurant Gessamí, a Sant Esteve de Palautordera, fa un any i mig. I descobriran Can Collet del Pla, a Sant Antoni de Vilamajor, amb Guillem Pou, un jove de 21 anys que té les coses molt clares.
Aquesta setmana, Marc Ribas donarà a un dels restaurants el Segell Blau, que atorga Agbar, i determinarà quin és el restaurant més sostenible.
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.
I després, a les 00.05, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant de cuina en terres volcàniques de la Garrotxa.
A la Garrotxa intentaran trobar el millor restaurant de cuina de la zona on el seu tret principal és cuinar entre volcans. Amb Marc Ribas coneixeran la Magda, propietària de l'Hivernacle, amb la seva cuina tradicional, però personalitzada en un entorn privilegiat com és el Parc Natural de la Garrotxa. També trobaran en David, propietari del Masnou, on tastaran la seva cuina casolana amb tocs sorprenents de modernitat. Coneixeran el Miguel de Les fulles d'en Jordà, que mostrarà la seva aposta per deixar les seves arrels mexicanes i arriscar en una cuina de proximitat. La Montse, de La Deu, farà gaudir de l'origen de les famoses patates Bretxa o les patates d'Olot, que tanta gent ha copiat.
#JocdeCartesTV3